De diploma's zijn binnen.
De diploma's zijn binnen. (Foto: PR)

Studenten Graafschap College ontvangen Basisvakdiploma Schoonmaak

  Zakelijk

Doetinchem - Maandag 5 november ontving een groep van ongeveer 15 studenten van de opleiding Medewerker facilitaire dienstverlening van het Graafschap College het Basisvakdiploma Schoonmaak. Dit is het resultaat van een unieke samenwerking tussen schoonmaakbedrijf Asito en het Graafschap College. 

Asito is de vaste schoonmaakpartner van het roc. De samenwerking betekent dat de studenten leren in de praktijk volgens de nieuwste inzichten. Zij krijgen theorielessen bij Asito en hebben een leer-werkplek in de gebouwen van het Graafschap College bij schoonmaakmedewerkers van Asito.
 
De eerstejaars studenten zijn tevreden over deze vorm van hybride leren. Zo leer je in en van de praktijk volgens de nieuwste inzichten. Ook Asito toont zich tevreden over het project. Tijdens de certificaatuitreiking kregen de studenten een prachtig gegraveerde pen als herinnering.
 
Naast dit project leren studenten Facilitaire dienstverlening van verschillende niveaus samenwerken in het personeelsrestaurant in de vestiging aan de J.F. Kennedylaan van het Graafschap College. Hier leren zij zowel leidinggevende als uitvoerende taken in een echte praktijksituatie.

Meer berichten