Algemeen Directeur Casper Gerritsen toont trots de DISCA-award 2018
Algemeen Directeur Casper Gerritsen toont trots de DISCA-award 2018 (Foto: LINK Magazine)

Van Egmond Groep beste industriële toeleverancier

  Zakelijk

Doetinchem - Van Egmond Groep is volgens klanten de beste logistieke dienstverlener 2018 voor de industriële sector. Nadat zij vorig jaar al runner-up was, werd Van Egmond Groep dit jaar tijdens de Dutch Industrial Supplier & Customer Awards op woensdag 21 november in Utrecht gekroond als grote winnaar.

De prijs is één van de Dutch Industrial Supplier & Customer Awards 2018, een initiatief van LINK Magazine in samenwerking met ING en ISAH Business Software, die voor de zeventiende keer in successie werden uitgereikt.

In de categorie Best Logistics Supplier, met Joes Wigman van Berenschot als juryvoorzitter, zijn leverbetrouwbaarheid en slimme logistiek bepalend. Na een uitgebreid assessment bleven vijf finalisten over waarvan Van Egmond Groep en Sick de beste juryscores haalden. Andere finalisten waren Festo, SMC en It’s Me. Na twee live pitches door nominerende klanten gaf het oordeel van de het publiek de doorslag. Van Egmond Groep, met vestigingen in Doetinchem, Weert, Veghel en Barendrecht, kwam daarbij als eerste uit de bus.

De jury beoordeelt Van Egmond Groep als “een zeer sterk ontzorgende toeleverancier. De communicatie is goed, orderbevestiging is volledig en snel, de leveringsinformatie compleet en helder. Extra flexibel door eigen vervoer waardoor levering binnen één of twee dagen kan plaatsvinden. Van Egmond Groep is ook in staat proactief voor de klant in te kopen en voorraden aan te houden.”

“Een grote eer om namens ons bedrijf de prestigieuze prijs “Best Logistic Supplier” voor de maakindustrie in Nederland te mogen ontvangen”, reageert algemeen directeur Casper Gerritsen. “Een prijs waar we trots op zijn en een beloning voor vele jaren hard werken en een gestage ontwikkeling. De groei die ons bedrijf heeft doorgemaakt is het gevolg van deze erkenning en een mooie stimulans voor de toekomst. Grote dank naar al onze klanten en een waanzinnig compliment naar al onze betrokken medewerkers”.

Van Egmond Groep

Van Egmond Groep is al ruim 80 jaar een betrouwbare partner als het gaat om leveren van goederen en diensten op het gebied van elektrotechniek en industriële automatisering. Het bedrijf werkt aan logistiek maatwerk en de juiste toegevoegde waarde voor de klant. Van Egmond Groep levert daarbij niet volgens een vast concept en betrekt waar nodig zelfs haar leveranciers daarbij. Van Egmond Groep heeft vestigingen in Doetinchem (hoofdkantoor), Weert, Veghel en Barendrecht.

DISCA-awards

Sinds 2002 organiseert Link Magazine de verkiezing van de beste industriële leveranciers van Nederland, in de categorieën best knowledge supplier en best logistics supplier. Na twee selectierondes wordt per categorie tijdens het DISCA-event de winnaar gekozen door een klantenjury en het publiek. Sinds 2011 gebeurt ook het omgekeerde: toeleveranciers nomineren hun beste klanten, de uitbesteders waar zij het meest optimaal mee samenwerken. Inmiddels zijn de Dutch Industrial Suppliers & Customer Awards uitgegroeid tot een instituut in industrieel Nederland.

Meer berichten