Foto: Gouma, A. (Annemarijn) | Riwis Zorg & Welzijn

Nieuwe moderne woonlocatie begeleid wonen in Doetinchem

  Zakelijk

Doetinchem - De muziekwinkel Vriese Music Palace aan de Dr. Huber Noodtstraat 87 in Doetinchem wordt omgebouwd tot een nieuwe woonlocatie voor cliënten van Riwis Zorg & Welzijn. Het pand bevat drie woonlagen met 23 zelfstandige appartementen, een groepswoning voor acht cliënten en detailhandel op de begane grond. Begin juni verhuizen de eerste cliënten van Riwis uit de Achterhoek naar deze moderne woonlocatie.

Woningen voor wie?
Het pand aan de Dr. Huber Noodtstraat 87 biedt onderdak aan 31 jongeren, jongvolwassenen en volwassenen die woonbegeleiding van Riwis krijgen. Deze begeleiding helpt cliënten weer grip op hun leven te krijgen en dat ze zo zelfstandig mogelijk kunnen functioneren. 

Open middag 29 mei
Nieuwsgierig geworden? Kom woensdag 29 meiom 15.00 uur naar onze open middag voor omwonenden, cliënten en naasten om de locatie te bezichtigen en om kennis met elkaar te maken.Wethouder Huizinga verzorgt rond 15.15 uur de officiële opening. 

Over Riwis Zorg & Welzijn
In de driehoek Apeldoorn, Hattem en Doetinchem biedt Riwis Zorg & Welzijn ambulante begeleiding en beschermd wonen aan zo'n 1000 cliënten met complexe psychische en sociaal-maatschappelijke of lichamelijke hulpvragen. In Brummen en Eerbeek bieden we verzorging, verpleging en thuiszorg aan zo'n 250 bewoners en cliënten waarbij wij gespecialiseerd zijn in dementie en intensieve langdurige zorg voor ouderen. 

Riwis Zorg & Welzijn is er voor iedereen die hulp nodig heeft om zo zelfstandig en onafhankelijk mogelijk te kunnen leven.
Er zijn nog enkele plekken beschikbaar op deze woonlocatie. Interesse? Neem dan contact op met Zorgservice via 0900-242 42 41 of zorgservice@riwis.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden