Deelnemers aan de Open Netwerkochtend in gesprek
Deelnemers aan de Open Netwerkochtend in gesprek (Foto: Tine Paulus)

Netwerken èn gratis advies voor ondernemers bij Flox Open Netwerkochtend

  Zakelijk

Flox Ondernemershuis in Doetinchem biedt (zelfstandig) ondernemers een flexwerkplek en organiseert daarnaast netwerkactiviteiten voor deze doelgroep. Eén van deze activiteiten is de Flox Open Netwerkochtend. Tijdens deze ochtend kunnen ondernemers vrijblijvend bij Flox binnenlopen om andere ondernemers te ontmoeten. Vanaf mei wordt de ochtend aangevuld met de mogelijkheid om gratis advies te vragen over onderwerpen die ondernemers bezighouden.

Laagdrempelige netwerkbijeenkomst

Flox Open Netwerkochtend is een laagdrempelige netwerkbijeenkomst voor zowel leden van Flox Ondernemershuis als voor niet aangesloten (startende) ondernemers. De informele ontmoeting staat centraal. (zelfstandig) ondernemers kunnen zo elke derde maandagochtend van de maand de week samen met collega’s beginnen. Dit geeft nieuwe energie, inspiratie en nieuwe afspraken voor de rest van de week. Daarnaast is het ook gewoon leuk en boeiend om nieuwe ondernemers te ontmoeten.

Gratis advies van specialisten

Vanaf mei kunnen ondernemers tijdens de Open Netwerkochtend naast netwerken ook gratis advies vragen aan een aantal bedrijven en zp’ers die aangesloten zijn bij Flox. Bezoekers kunnen zich bijvoorbeeld laten adviseren op het gebied van:

Juridische zaken
ICT
Boekhouden
Financieringen
Verzekeringen
Grafische vormgeving
Ondernemerscoaching

Roulerende specialisten

Met deze aanvulling biedt Flox (startende) ondernemers op een laagdrempelige manier een kans om naast het netwerken vragen beantwoord te krijgen waar zij mee rondlopen. De specialisten die advies geven rouleren. Flox geeft via haar website https://floxondernemershuis.nl/flox-evenementen/ aan welke specialismen er de komende bijeenkomst aanwezig zijn.

Mooie opkomst

De eerste bijeenkomst ‘nieuwe stijl’ was een succes. Op 20 mei hadden 7 ondernemers een stand ingericht waar deelnemers zich konden laten adviseren. Met zo’n 60 bezoekers was de bijeenkomst prima bezocht. De eerstvolgende Open Netwerkbijeenkomst is op maandag 17 juni van 9.00 uur tot 11.30 uur. Je kunt je hiervoor opgeven door te mailen naar info@floxondernemershuis.nl, maar gewoon binnenlopen bij Flox Ondernemershuis aan de Terborgseweg 20 kan ook.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden