Gezamenlijk kantoor AAN De Bak.
Gezamenlijk kantoor AAN De Bak. (Foto: PR)

Samen AAN De Bak in de Kruisberg

  Zakelijk

Doetinchem - Sinds juni 2019 werkt een groep ondernemers samen in verschillende ruimtes op de Kruisberg. Vanuit hun eigen behoefte aan een ruimte buitenshuis en de mogelijkheid om workshops te geven en klantgesprekken te kunnen voeren, hebben ze samen een gezamenlijk kantoor gezocht en is het collectief AAN De Bak opgericht. "Door als groep verschillende ruimtes te huren, krijg je een betaalbaar kantoor en krijg je er ook nog de gezelligheid van collega's bij", aldus Annemieke Bremmer, een van de oprichters.
De gezelligheid van samen werken met andere ondernemers, willen ze graag delen en daarom kun je elke tweede dinsdag van de maand de hele dag flexwerken bij AAN De Bak. Deze dag is ideaal om eens aan de binnenkant van je eigen bedrijf te werken, zoals je marketing, opzet van je workshop of het bijwerken van je website. Naast werken, krijg je ook de kans nieuwe ondernemers te ontmoeten. Tussen 11.30 en 13.00 uur is er een brunch en de mogelijkheid voor een wandeling in het bos. De brunch is in de vorm van een Amerikaanse picknick. Iedereen neemt wat mee en dat stallen ze als een buffet uit op de tafel.
De eerste flexwerkdag is op 9 juli van 9.00 tot 17.00 uur. Kosten: 30 euro. Opgave: www.aanachterhoek.nl/events-1/flexwerken-en-brunchen-bij-aan-de-bak.

Meer berichten