Van links naar rechts: Geert Laseur, Ton Schipper, Casper Gerritsen.
Van links naar rechts: Geert Laseur, Ton Schipper, Casper Gerritsen.

Van Egmond Groep neemt Elauma en Waagmeester over

  Zakelijk

Doetinchem - Van Egmond Groep en Elauma Waagmeester hebben overeenstemming bereikt over de overname van Elauma Den Haag en Waagmeester Zaandam. Elauma Waagmeester is een gespecialiseerde elektrotechnische groothandel voor de industrie, machine- en panelenbouw.

De overname betekent dat Van Egmond Groep haar positie in de industriële markt in West-Nederland aanzienlijk versterkt. Naast de nieuwe vestigingen in Den Haag, Zaandam en Rhoon heeft Van Egmond Groep reeds vestigingen in Doetinchem, Weert, Veghel en Barendrecht.

Casper Gerritsen: "We zijn erg trots op deze overname. Al jaren werken wij prettig samen met Elauma Waagmeester, de medewerkers van beide bedrijven passen goed bij elkaar. Samen kunnen wij onze ambitie verwezenlijken om de komende jaren uit te groeien tot de meest complete elektrotechnische groothandel en industriële dienstverlener voor de industrie, machine- en panelenbouw van het land."

Geert Laseur, Algemeen Directeur Van Egmond Groep: "Onze klanten zijn verspreid door het hele land. Elauma Waagmeester past perfect bij onze strategie om de hoog gewaardeerde industriële technische kennis, kunde en dienstverlening nog dichter bij onze klanten te brengen."

Over Van Egmond Groep

Van Egmond Groep bestaat uit Van Egmond Elektrogroothandel B.V. en Van Egmond Industriële Automatisering B.V. Met een breed scala aan fabricaten en officiële dealer schappen, adviseert en ontzorgt Van Egmond Groep al ruim 80 jaar relaties in de industrie, installatiebranche, machine- en panelenbouw.

Van Egmond Industriële Automatisering is actief in alle sectoren van de industrie.
Industriële dienstverlening, Software Engineering, Hardware Engineering en assemblage van energieverdelers zijn daarbij de kernactiviteiten. Aangevuld met onze opleidingstak bieden wij onze industriële klanten een compleet pakket aan diensten.

Van Egmond Groep is gevestigd in Doetinchem, Weert, Veghel en Barendrecht en heeft 165 medewerkers in dienst.

Meer informatie: www.vanegmond.nl.

Meer berichten