November workshopmaand bij jazzdansschool

  Zakelijk

Doetinchem - In november worden twee dansworkshops gehouden door Jazzdansschool Bertha Huls. De workshop Barre en Stretch, waarbij deelnemers kennis maken met een combinatie van originele balletoefeningen voor houding, kracht en balans en stretchoefeningen die op een rustige maar intensieve wijze worden uitgevoerd. Voor gevorderden en semiprofessionele sporters en dansers is de workshop op dinsdag 5,12,19 en 26 november van 10.30 tot 11.30 uur. De kosten bedragen 25 euro voor vier lessen, maar het is ook mogelijk om een losse les te volgen. De kosten zijn dan 7,50 euro per les.

Voor zowel beginners als gevorderden is de workshop op vrijdag 8,15, 22 en 29 november van 10.30 tot 11.30 uur. De kosten bedragen 25 euro voor vier lessen (tijdens de eerste les te voldoen). Hier is geen mogelijkheid voor losse lessen.

De workshop Pliates en Dans Pilates is gericht op het sterker en blessurevrij houden/maken van het lichaam. Deze lessen bestaan uit een combinatie van de meer statische oefeningen van pilates voor kracht en houding en stretchoefeningen voor beweeglijkheid, daarbij zijn momenten waarin kracht en souplesse samengebracht worden in de flow van dans. Voor zowel beginners als gevorderden is deze workshop op maandag 4,11,18 en 25 november van 18.00 tot 19.00 uur. De kosten bedragen 25 euro voor vier lessen (tijdens de eerste les te voldoen).

De lessen worden gegeven door Ellen Suyl in de Parkstudio aan de Sportweg 1 in Doetinchem. Aanmelden via info@jazzdansschool.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden