Vrijwilligers weer up-to-date

  Zakelijk

Doetinchem - Op maandag 25 november vond het jaarlijkse vrijwilligersevent met de nieuwe naam Thema-avond Verenigingsondersteuning (voormalig Helden om de Hoek) van Rabobank Graafschap plaats op het Graafschap College in Doetinchem. Hét maatschappelijk netwerk voor vrijwilligers met de onderdelen: waardering, vermaak en kennisoverdracht. Dit event werd georganiseerd in samenwerking met de Vrijwilligerscentrale Doetinchem.

Het jaarlijkse vrijwilligersevent organiseert Rabobank Graafschap vanuit de maatschappelijk betrokkenheid bij het verenigingsleven. Als supporter van Achterhoekse Sport en Cultuur draagt zij alle verenigingen en stichtingen een warm hart toe.

Het was een gezellige en leerzame avond, waar ook dit jaar de kennis voor de vrijwilligers verreikt werd met drie interessante workshops.

Na het openingswoord door Steven Enneman, directievoorzitter van Rabobank Graafschap, spraken wethouder Langeveld van de gemeente Doetinchem en wethouder Van de Wardt van de gemeente Oude IJsselstreek hun dank uit aan alle vrijwilligers. Daarna volgden de vrijwilligers één van de door hen gekozen workshops.

De vrijwilligers maakten hun keus uit de workshops 'Slimmere sponsoring en crowdfunding', 'Profileren kun je leren' en 'Deep Democracy'. De workshops zijn gegeven door diverse professionele partijen, waaronder NOC*NSF.

Het event werd afgesloten met een netwerkborrel en de vrijwilligers ontvingen als bedankje een Fairtrade chocoladeletter.

www.rabo.nl/graafschap/verenigingsondersteuning

Meer berichten