Nieuw bedrijfsverzamelgebouw op A18 Bedrijvenpark

  Zakelijk

DOETINCHEM - Op bedrijventerrein A18 bedrijvenpark in Doetinchem/Wehl, gelegen langs de snelweg A18, verrijst een gloednieuw bedrijfsverzamelgebouw.

Het pand wordt opgedeeld in acht bedrijfsunits variërend van 80 tot 200 vierkante meter en acht opslag-/werkunits van ongeveer 39 vierkante meter. De bedrijfsunits zijn ongeveer acht meter hoog en krijgen allemaal een eigen entree en worden tevens voorzien van een verdieping, hierdoor kunnen kopers of huurders de oppervlakte veel effectiever gebruiken, zowel voor kantoor als opslag.

De prijzen beginnen bij 40.000 euro. De multifunctionele ruimtes zijn ideaal voor zelfstandige ondernemers, dan moet je onder andere denken aan aannemers, elektriciens, schilders of mensen die een werkplaats of extra opslag nodig hebben. Maar ook voor particulieren die een caravan/boot of camper willen stallen zijn deze opslagunits uitermate geschikt.

De units zijn deze week in de verkoop gegaan en in de eerste week is al reeds 40 procent verkocht. Vanwege dit succes zijn er al plannen voor uitbreiding. De bouw kan binnen drie maanden van start en zal zo’n vier maanden gaan duren.

De ontwikkelingen op bedrijvenpark A18 volgen elkaar vlot op. In de afgelopen jaren zijn er al veel mooie bedrijfspanden gerealiseerd. Mede vanwege de goede locatie, de bedrijvigheid en de aangebrachte voorzieningen. Met de realisatie van dit bedrijfsverzamelgebouw is bedrijventerrein A18 opnieuw een aanwinst rijker.

Ondernemers met de ambitie om een bedrijfspand te kopen of huren kunnen contact opnemen met John van Dijk van ThomaPost makelaars, 0573-222450 of johnvandijk@thomapost.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden