Één bedrijf, één missie en dus ook één naam: Actemium
Één bedrijf, één missie en dus ook één naam: Actemium (Foto: Saskia Schuler)

VINCI Facilities en Actemium in Doetinchem treden als één merk naar buiten

  Zakelijk

Doetinchem - Vanaf 1 januari 2020 zet VINCI Facilities Doetinchem haar werkzaamheden voort onder de naam Actemium. Net als VINCI Facilities is Actemium een merknaam van VINCI Energies. Actemium is gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen, bouwen en onderhouden van industriële processen en sites. Door deze naamswijziging versterkt zij haar portfolio en vergemakkelijkt het de reeds gezamenlijke opdrachtgevers door als één merk naar buiten te treden.

VINCI Facilities en Actemium Doetinchem is ontstaan vanuit Koster Elektrotechniek. 63 jaar geleden is Koster Elektrotechniek opgericht door Jan Koster en is nog altijd een bekende naam in Doetinchem en omgeving.

De business unit in Doetinchem met de vernieuwde naam Actemium draagt zorg voor de engineering en implementatie van alle denkbare elektrotechnische-, communicatie-, beveiligingsinstallaties en gebouwautomatisering oftewel Building Technologies.

Toekomstige trends, ontwikkelingen en daarbij behorende behoeften en wensen van de gebruiker of eigenaar staan centraal. Met een mix van technische expertise en dienstverlening worden integrale maatwerkoplossingen aangeboden voor gebouwgebonden installaties in de marktsegmenten industrie en utiliteit voor opdrachtgevers in onder andere de zuivel, zorg, automotive, recycling en energie.

Meer berichten