Rabobank laat wensen in vervulling gaan


Mylaine van der Maas ziet haar wens in vervulling gaan.
Mylaine van der Maas ziet haar wens in vervulling gaan.

Rabobank laat wensen in vervulling gaan

  Zakelijk

Doetinchem - In het weekend van 14 en 15 december werd de grote kerstboom op het Simonsplein voor twee dagen omgetoverd tot 'Lekker. Doetinchem Wensboom'. Bezoekers van de binnenstad konden een wens achterlaten in de boom voor een dierbare of speciaal iemand.

Rabobank Graafschap vindt het leefbaar houden van de lokale leefomgeving belangrijk. Daarom heeft de Rabobank aangeboden dit leuke initiatief te steunen en een twee wensen in vervulling te laten gaan.

Vader Sjef Luijten wenste voor zijn dochter Yfke Luijten een 'verwendagje met een etentje toe'. Yfke mag een voorstelling uitkiezen bij Schouwburg Amphion en lekker uit eten bij restaurant De Gebroeders in Doetinchem.

Op de foto zie je Jeanette van der Maas en Mylaine van der Maas. Jeanette wenste 'een dagje lekker ontspannen in de sauna' voor Mylaine. Mylaine krijgt een compleet verzorgde verwendag bij Palestra Beauty & Wellness in Braamt. Moniek van Dillen overhandigde de cheque namens de Rabobank.

Lekker. Doetinchem laat in samenwerking met andere partijen nog meer wensen in vervulling gaan. Deze vind je op www.lkkrdoetinchem.nl.

Meer berichten