Esther Gerritsen, behandelaar Hersenz, voor nieuwe locatie in Doetinchem. Foto: PR
Esther Gerritsen, behandelaar Hersenz, voor nieuwe locatie in Doetinchem. Foto: PR PR

Nieuwe behandellocatie voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel

ma 6 sep 2021, 14:55 Zorg

DOETINCHEM - Mensen die door hun niet-aangeboren hersenletsel problemen ervaren, kunnen vanaf 8 september terecht op de nieuwe locatie van Zozijn Op Pad aan de Bachlaan in Doetinchem. 

Op de nieuwe locatie in het kantoorgebouw van Iselinge Hogeschool biedt Zozijn Op Pad naast Hersenz behandeling binnenkort ook RGM therapie. Dat is een multi-sensorische oefenmethode voor de hersenen, om beweging, spraak en cognitie te stimuleren. “Cliënten kunnen nu voor de verschillende behandelmodules en activiteiten op één locatie terecht”, vertelt Esther Gerritsen van Zozijn Op Pad.
“We hebben verschillende behandelruimtes waaronder een aparte ruimte voor sport- en bewegen en een aparte rustruimte.”
Met het Hersenz behandelprogramma dat Zozijn Op Pad op de nieuwe locatie aanbiedt, leren mensen met niet-aangeboren hersenletsel en hun partner om te gaan met de beperkingen en problemen die zij hierdoor ervaren. Zoals (gedeeltelijke) verlammingsverschijnselen of verlies van spierkracht. En onzichtbare gevolgen zoals problemen met zicht en communiceren, last van overprikkeling en vermoeidheid, vergeetachtigheid, niet goed kunnen plannen, organiseren en concentreren, een kort lontje en depressiviteit.
Meer informatie via 088-5753000 of via info@zozijn.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier