Marianne L. van der Meer. Foto: PR
Marianne L. van der Meer. Foto: PR

Stressreductie en zelfregie en zelfzorg krijgen oppepper

zo 19 sep 2021, 11:22 Zorg

DOETINCHEM - Deze herfst kun je je vaardigheid in stressreductie, zelfregie en zelfzorg een oppepper geven door deel te nemen aan het experimentele ‘ZelfCoach-Café met Marianne‘ bij Lunchroom BUULS in de Kruisberg gevangenis in Doetinchem.

Tijdens het ZelfCoach-Café werken de deelnemers aan levenskunst: herkenbare thema’s dagen je uit te reflecteren en inzicht te vergaren. Ze maken kennis met professionele tools.
Marianne L. van der Meer is de initiatiefnemer en begeleider van het ZelfCoach-Café. Zij is gespecialiseerd in stressreductie en relatiedynamieken, met speciale aandacht voor stigma, zelfregie en herstel.
Het ZelfCoach-Café start vrijdag 1 oktober om 10.30 uur en duurt één tot anderhalf uur. Je kunt wekelijks meedoen (graag je komst melden op 0640163047), inclusief consumptie is de bijdrage vanaf tien euro per keer.
Om de week is er een vastgesteld thema, de tussenliggende vrijdagen ‘wat ter tafel komt’.
De thema’s in oktober zijn: 1 oktober ‘Stress en emoties’, 15 oktober ‘Lichaam & gezondheid’, 29 oktober ‘Grenzen stellen’. Marfianne: “Een open houding is voldoende om mee te doen.”
Aanmelden of info via een tekstbericht naar Marianne op 0640163047 of mail Marianne@contextueelwerk.nl.


www.contextueelwerk.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier