De scootmobiel past niet in de auto.
De scootmobiel past niet in de auto. PR

Aangepaste bus voor Rudy

di 9 nov 2021, 14:48 Zorg

DOETINCHEM - Rudy (56) uit Doetinchem heeft in 2001 een bedrijfsongeval gehad waarbij meerdere ruggenwervels zijn gebroken. Aan het ongeval heeft Rudy blijvende schade overgehouden, waar hij helaas mee moet leren leven. Zijn leven zou dragelijker worden met een aangepaste bus, hij vraagt financiële hulp via GoFundMe.

Na het ongeval in 2001 heeft Rudy meerdere operaties gehad. In 2010 is hij in elkaar gestort en heeft hij drie jaar niet kunnen lopen. In de jaren die volgde ging het bergafwaarts. In huis kan hij zich nu redden met de trippelstoel, maar de pijn onderdrukken wordt steeds moeilijker, er zitten dagen tussen dat hij niet zijn bed uitkomt. Recent onderzoek heeft aangetoond dat er niks meer te doen valt en dat Rudy met de pijn zal moeten leren leven. 

Rudy komt nu weinig buiten. Hij heeft wel een scootmobiel, maar een dagje samen met zijn vrouw en kleinkinderen zit er niet meer in: “De scootmobiel kan ik niet in een personenauto meenemen. Ik ben wel aan het sparen voor een scootmobiel bus maar helaas zijn deze nog wel prijzig want ik het moet wel een automaat zijn.” Hij zou er graag op uit willen gaan, maar heeft niet de financiële middelen om een scootmobiel bus te kunnen aanschaffen. 

Voor de bus heeft Rudy 20 000 euro nodig, via het GoFundMe-platform vraagt hij om hulp: “Het zal heel geweldig zijn als ik door deze donaties mijn leven weer kan oppakken.”

Bekijk hier de campagne: https://nl.gf.me/v/c/gfm/help-rudy-aan-een-aangepaste-bus  

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier