Inge Bolster samen met Initiatiefnemers Eline, Marijn en Anniek. Foto: Toon Hendriks
Inge Bolster samen met Initiatiefnemers Eline, Marijn en Anniek. Foto: Toon Hendriks Toonhendriksfotografie.nl

Eerste Bolsterloop brengt mooi bedrag bijeen voor KiKa

Zorg

DOETINCHEM - Gezondheidscentrum de Bolster bestaat één jaar. Om dat op een gezonde manier met zoveel mogelijk mensen te vieren, organiseerde het Doetinchemse zorgcentrum op zondag 1 mei de Bolsterloop: een wandel- en hardloopevenement voor medewerkers, cliënten en andere belangstellenden waarbij ze zich konden laten sponsoren voor KiKa. 

Maar liefst 90 deelnemers liepen mee aan deze sponsorloop door Natuurpark Overstegen en haalden samen 2.275 euro op voor het goede doel.
Zorgprofessionals verbinden en faciliteren omdat een oplossing in de zorg niet bij één specialisme ligt maar juist door een combinatie daarvan, dat is de gedachte achter het ontstaan van zorgcentrum de Bolster vorig voorjaar. Het Doetinchemse gezondheidscentrum motiveert zijn cliënten in beweging te blijven en organiseerde ter gelegenheid van het eenjarig bestaan daarom een sportief evenement, de Bolsterloop. “Met als startlocatie de Bolster startten de deelnemers aan de loop waarbij ieder in zijn eigen tempo wandelend of hardlopend een afstand van 3,5, 7 of 10 kmilometer heeft afgelegd. En het leuke is dat sommige deelnemers meer hebben gelopen omdat het zo leuk en gezellig was”, vertelt directeur Inge Bolster.


debolster-doetinchem.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier