De eerste editie van het Volleybaltoernooi voor de Zorg blijkt een groot succes.
De eerste editie van het Volleybaltoernooi voor de Zorg blijkt een groot succes. PR

Volleybalspektakel voor zorgteams bij Topsporthal Saza in Doetinchem groot succes

Zorg

DOETINCHEM - Afgelopen zaterdag 14 mei vond de allereerste editie van het grote Volleybaltoernooi voor de Zorg plaats in Topsporthal Saza in Doetinchem. Zorgteams vanuit de hele Achterhoek en Twente reisden af naar Doetinchem om mee te doen aan dit sportieve evenement. 

Oude tijden herleven 

Harry Eitink, Sieb Engwirda & Martijn Eitink, mede-organisatoren, lichten het toe. Harry: “Vroeger was het volleybaltoernooi een groots evenement in de Achterhoek. Teams kwamen van heinde en ver om mee te doen. Wij vonden het hoog tijd om dit sportieve spektakel weer nieuw leven in te blazen en oude tijden te laten herleven.“ 

Tijd voor plezier & ontspanning 

Het toernooi is georganiseerd door Ecare, leverancier van Elektronisch Cliënten Dossier voor de ouderen- en gehandicaptenzorg. Martijn: “Vanuit ons werk komen we veel bij zorgorganisaties over de vloer. De afgelopen jaren hebben we van dichtbij meegemaakt wat voor impact de enorme werkdruk heeft (gehad) op de zorgteams. Het was nodig om een gezellige en ontspannen dag te organiseren voor deze teams. Fantastisch dat dit afgelopen zaterdag gelukt is. Onze dank gaat uit naar alle fanatieke deelnemende teams: Livio, Sensire, Kadera, Marga Klompé, Careaz, Markenheem, Friso en Ecare; top dat jullie erbij waren! Wij kijken nu al uit naar volgend jaar.”

De tweede editie

Vanwege het succes van de eerste editie, staat de tweede editie alweer op de planning en wel op zaterdag 13 mei 2023. Hierbij een oproep van de organisatie aan alle mensen die werkzaam zijn in de zorg: reserveer deze datum alvast in jullie team-uitjes agenda en doe volgend jaar weer mee!

Meer info & aanmelden https://ecare.nl/volleybaltoernooi/ !

Het team van Livio neemt de eerste prijs in ontvangst. Gefeliciteerd!

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier