Zang tijdens het jubileumfestijn. Foto: PR
Zang tijdens het jubileumfestijn. Foto: PR PR

Feestelijk jubileum Waterrijk op Dichteren

Zorg

DOETINCHEM - Zaterdag 25 juni vierden bewoners, familie en omwonenden van wooncomplex Waterrijk in de wijk Dichteren feest. Aanleiding was het twintigjarig jubileum van het wooncomplex. Tijdens een gezellige middag was er van alles te beleven.

Zo kon je struinen over een markt met onder meer schilderen en plantjes. Was het smullen bij de poppertjeskraam. En veranderden kids, dankzij schmink, in heuse tijgers en panters. Natuurlijk werd het evenement ook muzikaal opgeluisterd. Zo zongen de koren ‘De Waterlanders’ en ‘Something More’ herkenbare klassiekers. En gingen de voeten van de vloer tijdens een line dance optreden.
Het was een heel erg geslaagde feestmiddag met een grote opkomst. Iedereen genoot zichtbaar. Door bezoekers werd zelfs gevraagd: “Over vijf jaar weer?”

De organisatie van de feestmiddag was een coproductie van woningcorporatie Woonzorg Nederland, zorgorganisatie Sensire, bestuur stichting Noabers van Waterrijk en de buurtcoach van Buurtplein. Wooncomplex Waterrijk huisvest 55-plussers. Zij wonen zelfstandig met zorg en voorzieningen dichtbij huis. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier