Afbeelding

De ontwikkeling van een perfecte leertoren

Partnerbijdrage

Kinderen helpen graag in de keuken. Maar het is niet altijd makkelijk om bij het aanrecht te kunnen. Gelukkig is daar een oplossing voor: een leertoren. Bij het Achterhoekse Jindl weten ze er alles van. Hun leertorens zijn ondertussen bij menig gezin een geliefd meubelstuk. 

“Ik heb zelf toen de kinderen kleiner waren vaak genoeg lopen hannesen tijdens het koken”, vertelt eigenaar Bjorn Engelen. “Als ze mee wilden helpen, zetten we vaak een stoel voor het aanrecht. Maar dat is toch niet helemaal ideaal. Best gevaarlijk eigenlijk. Een leertoren is wat dat betreft echt een uitkomst. Hierop staan kinderen heel stevig en ze vallen er niet zomaar af. Dat betekent dat je je handen vrij hebt om je ding te doen. Wel zo fijn.” 

Kinderen vinden het heel interessant om te zien wat er gebeurt en helpen vaak graag een handje mee. Door ze erbij te betrekken wordt het koken bouw je bovendien wat quality time in met je kind. En dat terwijl je gewoon een huishoudelijke taak uitvoert. Een win-win situatie. 

Ontwikkeling van de perfecte leertoren

Door te putten uit hun eigen ervaring wisten de broers van Jindl de in hun ogen perfecte leertoren samen te stellen. In eerste instantie werd gekeken naar veiligheid. Daarvoor gelden strenge eisen en het ontwerp dient uitgebreid getest te worden. Daarnaast is de esthetiek voor Jindl net zo belangrijk: het moet er mooi uitzien. Engelen: “Dat is in onze ogen goed gelukt. Een straks design, gecombineerd met hoogwaardige afwerking. Een echte aanwinst voor in de keuken.”

2-in-1 model leertoren

Maar dat is nog niet alles, want het is ook een groot pluspunt als het product multifunctioneel is. En dat is de Jindl leertoren. Dit model is te gebruiken als opstapje bij het aanrecht, maar je kunt hem ook inklappen. Doe je dat, dan heb je een tafeltje en een stoeltje waaraan kinderen bijvoorbeeld kunnen knutselen, lezen of eten. Super handig!

Kinderen in beweging krijgen

Jindl.nl opereert vanuit ’s-Heerenberg. Van daaruit worden dagelijks pakketten verzonden naar klanten in Nederland, België en Duitsland. Naast de populaire leertorens is dat voornamelijk houten speelgoed dat kinderen in beweging brengt en helpt bij hun ontwikkeling. Denk hierbij aan houten klimrekken voor binnen, balance boards, balansbalken en alles voor op de kinderkamer. 

Dit artikel wordt u aangeboden door Jindl.nl, het is niet gemaakt onder de verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier