Enthousiasme alom bij de jeugd. Foto: PR
Enthousiasme alom bij de jeugd. Foto: PR Shutterstock

Amphion Theaterschool gaat van start op nieuwe locatie

Algemeen

Doetinchem - De lessen van Amphion Theaterschool, voorheen GRID / On Stage, vinden vanaf woensdag 8 september plaats op de Bizetlaan 1 in Doetinchem (muziekschool). 

De nieuwe theaterdocenten Iris Cucaro en Mike Witjes staan te popelen om met hun lessen te starten. Centraal staan improvisatie, geloofwaardig spel (bijvoorbeeld spelen met emotie), spelen met tekst en hoe je spanning opbouwt. Zowel vanuit humor als drama. De nadruk ligt op het ontwikkelen van verbeeldingskracht, speldurf, samenspel en vooral heel veel spelplezier. Door veel te presenteren ontwikkelen de leerlingen bovendien veel zelfvertrouwen.
Docente Iris Cucaro heeft veel ervaring als theaterdocent en richt zich naast de ontwikkeling van het kind op het maken van fantasierijke voorstellingen waarin alle kinderen tot hun recht komen. Mike Witjes is naast docent, ook werkzaam als acteur. Omdat hij zelf veel speelt, kan hij heel goed invoelen wat de leerlingen nodig hebben.
De theaterlessen zijn voor kinderen vanaf 7 jaar en zijn ingedeeld in leeftijdsgroepen: 7 tot en met 10 jaar op woensdag van 16.00 tot 17.00 uur, 11 tot en met 14 jaar woensdag van 17.45 tot 19.15 uur en 14-plus woensdag van 19.30 tot 21.00 uur.
Op woensdag 8 september (in de open lessenweek van Amphion) is het mogelijk om een proefles te volgen. Aanmelden kan via amphion.nl/lesismore.

amphion.nl/theaterschool