Gerrie Ploeger met de Kei.

Gerrie Ploeger met de Kei.

PR

De Kei voor ‘De Kei’ Gerrie Ploeger van Doetinchemse Bridgeclub MOK

Algemeen

Doetinchem - Bridgeclub Met Open Kaart (MOK) uit Doetinchem is na ruim anderhalf jaar op zaterdag 4 september het nieuwe seizoen gestart met een feestelijke openingsdrive met na afloop een buffet. Tijdens deze drive werd aan Gerrie Ploeger ‘De Kei’ uitgereikt.

De Kei is ingesteld om club(bestuurs)leden van de Nederlandse Bridge Bond die zich binnen hun vereniging buitengewoon hebben ingespannen’, dan wel anderszins van grote betekenis voor hun vereniging zijn (geweest) te eren.
De onderscheiding werd uitgereikt door Rigtje Roelofs, voormalig secretaris van District Midden en Oost Gelderland. “Gerrie streeft ernaar dat de clubavonden perfect verlopen in een prettige sfeer. Ze draagt zorg voor de leden, probeert stilzitten te voorkomen. Zij is klantvriendelijk, altijd bereid om uitleg te geven. Gerrie is zeer benaderbaar en vangt signalen op, zodat problemen van individuele leden de benodigde aandacht krijgen. Dit heeft een grote invloed op de sfeer binnen de club.
Jarenlang heeft zij een bestuursfunctie vervuld, is tot op heden actief als voorzitter van de Technische Commissie, Clubleider en arbiter. Zij organiseert jaarlijks de oliebollendrive en is mede organisator van ‘Heel Doetinchem Bridget’. Als bridgedocent verzorgt Gerrie jaarlijks beginners- en vervolgcursussen.”