Vraag en aanbod van vrijwilligers

Doetinchem - De Vrijwilligerscentrale Doetinchem heeft diverse vacatures.

VVV Doetinchem én het Stadsmuseum/Galerie zijn op zoek naar een of meerdere gastvrouwen/heren. "Jij vindt het leuk om bezoekers van VVV Doetinchem welkom te heten en hen te informeren over alle  ins en outs van Doetinchem of je bent bereid deze te leren. Als vrijwilliger van het Stadsmuseum kun je met bevlogenheid verhalen vertellen over de historie van Doetinchem. Ben jij iemand die het leuk vindt anderen te enthousiasmeren, te informeren en rond te leiden? Dan zoeken we jou! Daarnaast verricht je licht administratief werk, zoals kassa en telefoon bedienen."
Bij het huifbed-rijden genieten mensen met een beperking zichtbaar, wanneer ze op de rug van de paarden liggen en een ritje maken. Manege Zandewierde is op zoek naar koetsiers/menners. "Beschik jij over een koetsiersbewijs en ben je geïnteresseerd? Zo ja, dan kunnen zij nog meer deelnemers laten genieten."
Burenhulp: Voor een mevrouw op hoge leeftijd, wordt er hulp gezocht voor het opwarmen van haar maaltijd in de magnetron en deze voor haar klaar te zetten. Aangezien mevrouw afhankelijk is van haar rollator lukt het haar zelf niet. Er wordt hulp gevraagd voor de weekenden en 2 doordeweekse dagen. Zo mogelijk op korte termijn en voor de duur van 3 maanden.
Informatie: 0314-366734.