Lunchroom Le Petit Pain twintig jaar

DOETINCHEM - Aan de buitenkant van de Woonboulevard in Doetinchem, vlakbij de A18, ligt lunchroom Le Petit Pain van de Groessense Bart en Gabriëlla Stokman. Op 8 september vieren zij hun 20-jarig jubileum. 

“We richten ons op de zakelijke gast en voor hen zitten we op een perfecte locatie. Vlakbij een bedrijventerrein en de snelweg. Maar ook het winkelend publiek van de meubelboulevard komt graag even aanwaaien. Daarbij willen we graag kwaliteit leveren. We maken alles zelf: de rauwkost, de salades, maar ook de gehakballen en saté”, aldus Bart en Gabriëlla Stokman.
De coronacrisis heeft de in 2015 vernieuwde lunchroom er niet onder gekregen. “We hebben gekeken naar wat nog wel mogelijk was en geprobeerd zichtbaar te blijven. De vele vaste gasten zijn gelukkig teruggekomen. We genieten ontzettend van de gasten die weer over de vloer komen. De zakenmensen die hier tijdens de lunch een werkbespreking hebben, maar ook de ouderen die hier hun dagelijkse of wekelijkse kopje koffie komen drinken en even een praatje maken.”
Tijdens de jubileumweek, van 6 tot en met 11 september, krijgen gasten bij hun bestelling een zakje van Barts befaamde oliebollen. “Met daarbij een tegoedbon voor oliebollen in december.”