Uitverkoop van boeken

Zelhem - Het Zelhems Chr. Oratoriumkoor houdt op zaterdag 18 september een grote uitverkoop van boeken. Er is een grote keuze voor groot en klein en ze kosten nu een euro per kilo. 

Het ZCOK is bij (bijna) droog weer aanwezig van 10.00 tot 14.00 uur op de Markt in Zelhem. De opbrengst komt ten goede aan het koor.


zcokzelhem.webs.com


Dag van BHV

Regio – Voor de tiende keer op rij wordt op de eerste maandag van november in heel Nederland de Dag van de Bedrijfshulpverlening (BHV) gehouden. 

Op circa 1.100 bedrijven, organisaties, ministeries, industrieën, multinationals, (hoge)scholen en zorginstellingen wordt aandacht gevraagd voor nut en noodzaak van de bedrijfshulpverleners.
Iedereen kan een BHV-collega nomineren voor de speciale eretitel. Een onafhankelijke jury kiest uit alle inzendingen de ‘BHV'er van het Jaar'. Tijdens de Dag van de BHV, als door heel Nederland om 12.00 uur de sirenes gaan, wordt de winnaar bekendgemaakt. Naast eeuwige roem en de titel ontvangt de winnaar twee cheques ter waarde van 1.000 euro: één voor de winnaar of organisatie en één voor een BHV-gerelateerd doel. Tot 11 oktober kan er worden genomineerd via:


dagvandebhv.nl/activiteiten/verkiezing