Rondom Autisme

Doetinchem - Samen wandelen, elkaar treffen in het café, of op gesprek komen in een groep: Rondom Autisme heeft de draad weer opgepakt. 

In oktober zijn er diverse activiteiten, waarvoor aanmelden mogelijk is via info@rondomautisme.nl.
Ervaringsgroepen: het doel van de ervaringsgroep is ondersteuning bieden bij de moeilijkheden die je ervaart.
Inloopochtend: iedere dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur kan iedereen de inloopochtend van RondomAutisme bezoeken in De Stadskamer aan de Raadhuisstraat 34 in Doetinchem.
Film De Luizenmoeder (autismevriendelijk) op zaterdag 9 oktober om 13.30 uur en woensdag 13 oktober om 20.00 uur.
RAS - Op Stap: wandelen. Op zondag 10 oktober staat er een wandeling van zo'n vijf kilometer gepland, verzamelen om 12.00 uur op de parkeerplaats bij café De Kruisberg.
RAS - Café. Donderdag 14 oktober in De Gruitpoort. Het RAS-Café (RondomAutismeSpectrum-Café) staat voor een gezellig samenzijn met als doel nieuwe mensen ontmoeten door middel van gesprekken of een spelletje doen. De avond begint met een inloop vanaf 19.30 uur en om 20.00 uur start de pubquiz.
RAS - Aan de Kook: onder begeleiding samen koken op dinsdag 26 oktober om 13.30 uur in de keuken van De Stadskamer. Er is plek voor zes personen om een maaltijd voor te bereiden.
RAS - Op Zaterdag: Bijpraten en Spelletjes. Zaterdag 16 oktober. Er zijn diverse spellen aanwezig: Scrabble, Monopoly, Triviant of klaverjassen en als je zelf een leuk bordspel hebt, neem dat gerust mee naar de Stadskamer.


rondomautisme.nl