‘Big presents in a small box’

HUMMELO – De zangeressen Heleen Hendriksen en Joanne Grooten vertolken in een kleine setting bekend repertoire van grote Britse pophelden. Voor de zangeressen is het doel een prettige muzikale invulling te hebben van de zondagmiddag voor en met het publiek.

Het gratis middagconcert wordt gehouden in de Dorpskerk in Hummelo, Dorpsstraat 22 en begint om 15.30 uur. Een vrije gift wordt bij de uitgang gevraagd om de onkosten te dekken. Hoewel de toegang gratis is, is reserveren noodzakelijk. Stuur hiervoor een mail naar hendriksenheleen@gmail.com. De huidige coronamaatregelen brengen met zich mee dat bij de ingang zal worden gevraagd om een vaccinatie-, test- of herstelbewijs.
'Big presents in a small box', onder dat motto geeft het duo het concert. Het repertoire komt overgewaaid van Groot-Brittannië. Sting, George Michael, Phil Collins en vele anderen. Voor Heleen en Joanne voldoende reden elk lied te presenteren met een strik eromheen, om vervolgens muzikaal uit te pakken. Ze worden zij bijgestaan door vier muzikale Achterhoekse mannen: Erwin Heinen (gitaar), Jurgen van der Sluis (contrabas), Raymond Ubbink (percussie, zang & saxofoon) en Hans Zinger (geluidstechniek).