Tim Akkerman & The Ivy League.
Tim Akkerman & The Ivy League. Melissa Scharroo

Tim Akkerman & The Ivy League in DRU Poppodium

do 7 okt 2021, 11:50 Muziek

Ulft - Tim Akkerman is als muzikant en componist niet meer weg te denken in de Nederlandse muziekscene. Al twintig jaar bestormt hij talloze podia met een veelvoud aan hoogte- en dieptepunten, hits, duetten en liveshows. Sinds 2014 werkt hij samen met zijn vaste band The Ivy League en toeren zij als een hechte groep door verschillende landen.

In september verscheen het nieuwe album ‘Silver Linings’ na een razendsnelle en succesvolle crowdfundingsactie. Het album vertelt over de zoektocht en het vinden van de mooie kanten van het leven, in het bijzonder als het leven sombere tijden laten zien.

Positief denken
Tim is daarmee de belichaming geworden van positief denken en heeft het zich eigen gemaakt om een sombere situatie een positieve wending te geven.
Met frisse moed kondigde de band haar nieuwe clubtour aan, waarmee ze op 22 oktober naar het DRU Poppodium voert.

Informatie
Kaarten zijn voor 19,50 euro verkrijgbaar op de website, telefonisch via 0315-200150 of in het DRU Inspiratiepunt/VVV op het DRU Industriepark. Bezoekers moeten bij binnenkomst een coronatoegangsbewijs tonen. Op de website staat hierover onder ‘nieuws’ alle relevante informatie.


www.dru-industriepark.nl