Vrijwilligers gezocht

DOETINCHEM - De Vrijwilligerscentrale in Doetinchem bundelt vraag en aanbod. Deze week zijn er volgende vacatures.

Jij bent gastvrij en vindt het leuk om bezoekers van de Vereniging Buurtkamer Overstegen te ontvangen. Je zorgt ook voor een heerlijk kopje koffie of thee. Je doet dit samen met een collega-vrijwilliger. De inzet is in overleg, minimaal acht uren per week.
Als coördinator afd. jeugd van het Inloophuis Oude IJssel ben jij het aanspreekpunt voor de jeugdbegeleiders en ouders. Je organiseert en neemt deel aan overleggen en werft nieuwe jeugdbegeleiders. De totale inzet is, 12 tot 20 uur per maand. De momenten zijn: iedere 1e en eventueel 3e woensdag van de maand van 14.30-16.30 uur. Je hebt 1x per maand ’s avonds een werkoverleg en 1 à 2x ’s ochtends een werkoverleg.
Jij vindt het leuk om de bewoners van Sensire, locatie Den Ooiman, veilig te vervoeren tijdens een uitje. Daarvoor maak je gebruik van de Sensire bus. Je ontvangt een aanvraag voor een rit via een Whatsapp, waarbij je kunt aangeven of je kunt rijden.
Heb je belangstelling voor een vacature? Neem dan rechtstreeks contact op met de betreffende organisatie/contactpersoon of kijk voor meer informatie op www.vrijwilligerscentraledoetinchem.nl of bel 0314-366734.