Xsensible dealerdagen bij Schoenmode Jeannette

do 7 okt 2021, 13:39

Zaak gaat verder als JS Schoenen & Voetcomfort

GAANDEREN - Schoenmode Jeannette in Gaanderen houdt op vrijdag 15 en zaterdag 16 oktober speciale Xsensible dealerdagen.

Schoenmode Jeannette aan de Hoofdstraat 41 gaat verder onder de naam JS Schoenen & Voetcomfort. Bij JS Schoenen is alle voetzorg onder één dak te vinden. De samenwerking met Voetencentrum Wender (podotherapie) en Voetmax (orthopedie) is nog verder uitgebreid. In november komt er zelfs een tweede behandelkamer voor podotherapie bij.
Bij JS Schoenen vindt men de grootste collectie van Xsensible Stretchwalker in de regio. De schoenadviseurs vertellen tijdens de dealerdagen graag meer over dit bijzondere merk. "De verschillende wijdtematen, de hulp bij een natuurlijke afwikkeling van de voet en de unieke zoolconstructie (stevig, maar tevens toch dempend), zorgen ervoor dat uw voeten niet vermoeid raken. Ook zult u veel minder last hebben van pijnlijke voeten, benen of zelfs uw rug."

Goodybag
De Xsensible Stretchwalker schoenen zijn voorzien van een uitneembaar voetbed, dus ook te combineren met een eigen inlegzool of podotherapeutische zool. Tijdens de Xsensible Dealerdagen krijgt men bij aankoop van een paar Xsensible schoenen een goodybag, voorzien van Bama onderhoudsmiddel ter waarde van 14,95 euro cadeau.


www.jsschoenen.nl