Nieuwe bestuursleden gezocht voor Stichting Kinderhulp Dominicaanse Republiek

DOETINCHEM - De Stichting Kinderhulp Dominicaanse Republiek ondersteunt al vele tientallen jaren diverse schoolprojecten in de Dominicaanse Republiek. De sponsors en donateurs van de stichting zorgen ervoor dat veel kinderen uit de armste gezinnen toch naar school gaan en een opleiding volgen. Dit vergroot de kans op een zelfstandig en onafhankelijk leven in de toekomst.

Door het vertrek van één van de bestuursleden is de stichting op zoek naar één of twee nieuwe bestuursleden. Belangrijke taken van het bestuur zijn onder meer werven van nieuwe sponsoren en donateurs, contacten onderhouden met onze zuster organisatie in de Dominicaanse Republiek, communiceren via social media met de bestaande sponsoren en donateurs, voorlichting geven over onze stichting en het voeren van een efficiënte (financiële) administratie. Het is een Achterhoekse Stichting die opereert in de gebieden Doetinchem en Winterswijk.
"Als nieuw bestuurslid kom je terecht in een betrokken en gevarieerd team vrijwilligers dat van wanten weet. De bestuurstaken zijn onderling verdeeld en we vergaderen tien keer per jaar", meldt een woordvoerder. "Eens in de twee jaar bezoeken enkele bestuursleden onze projecten in de Dominicaanse Republiek."
Voor meer informatie, neem contact op met Marieke van Suijlen, contact@kinderhulpdominicaanserepubliek.nl of 06 53453935, of kijk op www.kinderhulpdominicaanserepubliek.nl.