Vacatures voor vrijwilligerswerk

DOETINCHEM - De Vrijwilligerscentrale Doetinchem heeft diverse vacatures voor vrijwilligerswerk in de gemeente Doetinchem. Hieronder volgt een kleine selectie uit het aanbod.

Kun jij de bezoekers van het VVV Doetinchem informeren over leuke en bijzondere ervaringen uit Doetinchem? Of spreekt het jou meer aan om bezoekers rond te leiden en te vertellen over de historie van Doetinchem bij het Stadsmuseum Doetinchem/Galerie? Uiteraard word je hiervoor goed ingewerkt. De inzet is in overleg, in dagdelen van 10.00 – 13.00 uur en/of van 13.00 – 16.00 uur. 

Ben jij graag buiten bezig? Help dan mee met het onderhoud van de Ambtsbegraafplaats Doetinchem. De werkzaamheden bestaan uit schoffelen, snoeien en onkruid verwijderen. Iedere eerste en derde zaterdagochtend van de maand. Natuurlijk met ruimte voor een gezellige koffiepauze. 

Op Burenhulp vraagt een meneer hulp om het onkruid te verwijderen uit zijn voortuin. Het lukt hem zelf niet meer door zijn reuma. Wie wil hem met zijn voortuin helpen? Hij zorgt voor de koffie en een kleine vergoeding. 

Wie belangstelling heeft voor een van de vacatures of voor het Burenhulp-bericht kan rechtstreeks contact op met de betreffende organisatie/contactpersoon of eerst voor meer informatie kijken op www.vrijwilligerscentraledoetinchem.nl of bel 0314-366734.

vrijwilligers centraledoetinchem.nl