Fietsdromen over Doetinchem

DOETINCHEM - 'Fietsdromen over Doetinchem in 2026' op 9 november in wielercafé 'Parijs is nog ver'. De Fietsersbond Doetinchem wil van de fietsers graag weten wat er leeft onder de fietsers. Met welke veranderingen gaan fietsers de komende jaren met meer plezier fietsen in gemeente Doetinchem. 

Daarvoor houdt Fietsersbond Doetinchem een Fietscafé waarin aan de fietsers in Doetinchem wordt gevraagd om zijn of haar wildste ideeën en suggesties te geven over fietsonderwerpen, zoals bijvoorbeeld het netwerk van fietspaden in deze stad, fietsparkeren in het centrum, zelfstandig fietsen naar de basisschool, het recreatieve fietsnetwerk in onze mooie omgeving of het verkeersgedrag op fietspaden en wegen. Of dat men graag concrete verbeteringen ziet voor huidige situaties in de fiets- en autowegen.

Oplossingen
Alle belangstellenden zijn op dinsdag 9 november welkom vanaf 19.00 uur in het wielercafé voor een hapje en drankje. Om half acht wordt gestart met het bedenken van prachtige oplossingen. De bijeenkomst eindigt rond kwart over negen met een hapje en een drankje. De resultaten van de avond gebruikt de Fietsersbond onder andere als inbreng bij de gemeenteraadsverkiezingen en het collegeprogramma voor de periode 2022-2026.

Aanmelden kan bij Hans Legebeke, via e-mail: doetinchem@fietsersbond.nl.