‘Welkom terug’ concert De Vriendschap

DOETINCHEM - Op zondag 7 november om 11.00 uur geeft Harmonie De Vriendschap een gezellig najaarsconcert. ‘Welkom terug’ staat voor de lange tijd dat de muzikanten het musiceren, maar ook het publiek moesten missen. 

Toen in juni de corona-maatregelen voor orkesten werden opgeheven, is De Vriendschap met een geheel nieuw repertoire aan de slag gegaan. Dit afwisselende programma biedt voor elk wat wils. Van het statige Pastorale tot een populaire Beatles-medley. En van het bekende James Bond-theme tot Jurassic Park. Dit concert wordt gehouden in het Zone college (voorheen het AOC) aan de Gildebroederslaan 3 in Doetinchem-Oost. De entree is gratis en toegangskaarten zijn via de leden, een mailtje naar bestuur@muziekverenigingdevriendschap.nl en aan de deur te verkrijgen. 

De harmonie staat aan de vooravond van het 100-jarig bestaan in 1922. Dit jubileumjaar wordt op 22 oktober afgesloten met een groots concert in Amphion. Het idee is om deze mijlpaal te vieren met leden en oud-leden. Oud-leden die voor dit concert mee willen spelen met De Vriendschap, kunnen voor meer informatie en aanmelden via bovengenoemd mailadres (of bellen naar 06-18765748).