Corine Hartman. Foto: Stan Bouman

Corine Hartman. Foto: Stan Bouman

Stan Bouman

Interactieve lezing met schrijfster Corine Hartman

Cultuur

DOETINCHEM - Schrijfster Corine Hartman geeft donderdag 11 november in de bibliotheek in Doetinchem een interactieve lezing. De avond is van 20.00 tot 21.30 uur. Leden betalen vijf euro, niet-leden 7,50 euro. 

Ze begint de avond met een kort verhaal, ‘Vallende ster’, over de moord op een soapactrice. Een whodunnit waarbij bezoekers kunnen meespeuren naar wie de dader is en wat het motief is. Bezoekers maken kans op een literair juweeltje van haar hand.
Daarnaast zal zij wat vertellen over de diverse boeken en hoe het schrijfproces in zijn werk gaat. Het wordt een boeiende avond met de nodige spanning en volop gelegenheid om vragen te stellen. Zelf neemt zij een aantal gesigneerde boeken mee voor de verkoop maar je kan ook je eigen exemplaar meenemen en laten signeren.
Corine Hartman geldt als een van de meest gelauwerde en gewaardeerde thrillerschrijvers van ons land, met onder meer vijf Gouden Strop-nominaties en twee Hebban Awards. Haar psychologische thriller “Hij volgt je” won onlangs de Storytel Ward voor beste Storytel Original 2021. Kaarten zijn alleen te koop via de website.


www.biebnieuws.nl