Vrijwilligers gezocht

DOETINCHEM - De Vrijwilligerscentrale heeft deze week de volgende vacatures,

Ben jij thuis in de financiële administratie? Ken je de mogelijkheden van regelingen en vind je het leuk om mensen in de thuissituatie op dit vlak te begeleiden? Zo ja, wordt dan ook vrijwilliger van de Sociaal Raadslieden van Buurtplein. Jouw inzet is in overleg, gemiddeld 2 uren per week. Je wordt goed ingewerkt en volgt scholing.
Kun jij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, als groepsondersteuner “Wegwijs maken in Techniek” op de locatie van het Techniek Praktijk Centrum (TPC)? Je krijgt voor aanvang uitleg over de bijeenkomst. Er wordt gewerkt met een vaststaand programma. Je hoeft het ook niet alleen te doen. Er is professionele begeleiding aanwezig. Zodra er een groep deelnemers compleet is, ga je 4-6 weken achter elkaar, 1 dagdeel in de week, samen aan de slag.
Op Burenhulp vraagt een oudere gezellige, muzikale dame uit Doetinchem vervoer naar haar accordeonvereniging in Varsseveld. Helaas kan haar man het vervoer niet meer verzorgen. Is er een chauffeur m/v met auto, die haar hierbij wil helpen?
Heb je belangstelling voor een vacature/Burenhulp bericht? Neem dan contact op met de betreffende organisatie of kijk voor meer informatie op www.vrijwilligerscentraledoetinchem.nl of bel 0314-366734.