Vrijwilligerscentrale bundelt vraag en aanbod

DOETINCHEM - De Vrijwilligerscentrale bundelt vraag en aanbod op gebied van vrijwilligerswerk. Deze week met de volgende vacatures.

Jij kunt als maatje, van Humanitas Tandem Achterhoek dat is het maatjesproject van Humanitas Achterhoek West, iemand helpen die zelf weinig of geen sociale contacten heeft. Samen ondernemen jullie leuke activiteiten waarbij de deelnemer ook andere mensen gaat ontmoeten. Uiteindelijk kan de deelnemer 'straks' weer zelfstandig verder. Jij bent 3 uren per week gemiddeld beschikbaar.

Energie coöperatie Duurzaam Doetinchem (ECDD), dat is samen zonne-energie produceren, zonder zonnepanelen op je eigen dak. Duurzame en lokaal geproduceerde energie: vóór en door Doetinchem. Zij zijn op zoek naar een secretaris. De taken die hierbij horen zijn, het vastleggen van de afspraken van maandelijkse bestuursvergaderingen. Een verslag maken van de jaarlijkse ledenvergadering. Het bijhouden van het ledenbestand en je ondersteunt de penningmeester. Zij komen graag in contact met iemand die hun organisatie en hun doel een warm hart toe draagt. Tijdsinschatting 10 uren per maand.

Heb jij ervaring en/of vind je het leuk om te zorgen voor het tuinonderhoud? Dat kan in overleg ook gezellig samen met een cliënt van de crisisopvang van IrisZorg Doetinchem.

Er wordt vooral gekeken naar wanneer het jou uitkomt.

Heb je belangstelling voor een vacature? Neem dan rechtstreeks contact op met de betreffende organisatie/contactpersoon of kijk voor meer informatie op www.vrijwilligerscentraledoetinchem.nl of bel 0314-366734.