Jim Bakkum en Sergio Vyent. Foto: Martin Dijkstra

Jim Bakkum en Sergio Vyent. Foto: Martin Dijkstra

Martin Dijkstra

Muziekweken in Amphion

Cultuur

DOETINCHEM – De beste coverbands wisselen elkaar de komende twee weken in hoog tempo af bij Amphion Cultuurbedrijf.

Maandag 15 november hoor je de unieke integrale vertolking van het album Abbey Road van The Beatles door The Analogues. Abbey Road is het laatste volwaardige album van The Beatles en is door The Beatles zélf nooit live gespeeld.

De Amerikaanse band The Fortunate Sons uit Chicago zet woensdag 17 november een zeer authentiek, bijna niet van echt te onderscheiden eerbetoon neer aan het legendarische Creedence Clearwater Revival.

Op woensdag 24 november komt Johnny Cash op een unieke manier tot leven in de Johnny Cash Roadshow. Clive John, die ook uiterlijk een grote gelijkenis toont met de countrylegende lijkt op Cash en klinkt als Cash.

Meer fan van de Rolling Stones of The Beatles? Kom dan vrijdag 26 november genieten van de ‘concurrentiestrijd’ tijdens Stones vs The Beatles met de beste songs van deze iconen uit de popmuziek.

Amphion sluit de muzikale novembermaand op 27 november af met Jim Bakkum en Sergio Vyent voor een avond vol herkenning en verwondering over het leven en de werken van Sinatra in de voorstelling Sinatra - Under His Skin.

Kijk voor meer informatie en tickets op amphion.nl/theater