Bram en Ming. Foto: Rosa van Lenten
Bram en Ming. Foto: Rosa van Lenten Rosa van Lenten

Nieuwe Oosters
restaurant in Doetinchem

DOETINCHEM - In het centrum van Doetinchem aan de Burgermeester van Nispenstraat is vorig weekend een nieuw restaurant geopend. Japans Grill House Da Qing serveert originele gerechten uit de Japanse keuken. 

Van de exclusieve Palmesteyn & beroemde Wagyu runderen tot biologische groenten van de Parijse markt en Wasabi wortel ingevlogen vanuit Japan: Chefkok Ming werkt met respect voor de natuur en gebruikt ingrediënten van de hoogste kwaliteit.
De echte vleesliefhebber kan zijn hart ophalen in het nieuwe restaurant. Van entrecote, Ribeye & Tournedos tot Tomahawk en Côte de Boeuf voor minimaal twee personen. Op de kaart vind je diverse vleesgerechten van Palmesteyn of Wagyu runderen bereid in The Green Egg.
Ook sushi liefhebbers kunnen terecht voor exclusieve varianten bereidt met Oosterse perfectie. Dat laatste is ook het voornaamste doel van Chefkok Ming. Mede-eigenaar Bram, voormalig manager van Foodhall Arnhem, is van plan daar beleving aan toe te voegen. "Hoe je het beleeft is hoe je het onthoudt. De smaken kloppen, daar zorgt Ming voor. Maar de beleving blijft ook van grote waarde."


www.grillhousedaqing.nl