Digitale meeting over vakopleiding techniek

DOETINCHEM - Voor het opleiden en ontwikkelen van vakkrachten is Randstad Boost Vakopleidingen een belangrijk onderdeel van Randstad. Inmiddels is ook het proactief opleiden – zonder directe vacatures – sterk toegenomen. “Zo kunnen wij steeds beter helpen met structurele oplossingen voor de uitdagingen van de huidige arbeidsmarkt” aldus Charlotte Besselink, Opleidingsadviseur bij Randstad Boost Vakopleidingen Techniek.

Randstad Vakopleidingen leidt zij-instromers op in de techniek samen met verschillende opleiders: particulier en ROC's. De opleidingen hebben een sterke connectie met de praktijk en worden aangeboden als leerwerktrajecten.
Vanuit Randstad Boost Vakopleidingen Techniek wordt nu een werk-leertraject aangeboden in Oost Nederland tot operator A of B. De kans wordt geboden dit vak te leren terwijl er daarnaast betaald gewerkt wordt. Men ontvangt twee keer een jaarcontract bij Randstad.
Interesse om hier meer over te horen? Aanmelden voor de digitale informatiebijeenkomst kan nu.
Deze is op dinsdag 30 november om 15.00 of 19.00 uur, en aanmelden kan door een mail te sturen naar: vakschooltechniekoost@nl.randstad.com.