Vrijwilligers gezocht

DOETINCHEM - De Vrijwilligerscentrale Doetinchem bundelt vraag en aanbod omtrent vrijwilligerswerk. Deze week zijn er de volgende vacatures. 

Bingo! Ook jij bent vast bekend met dit leuke gezelschapsspel. Markenheem, locatie Schavenweide, zoekt enthousiaste mensen die willen helpen bij de bingo voor hun bewoners met dementie. Jij leest de nummers op en/of helpt de bewoners met het meekijken van de nummers. De bingo wordt gespeeld op donderdagen van 10.00 – 12.00 uur. Doe jij mee?

Stadskamer-maatje van Stichting Stadskamer, is er voor mensen die om wat voor een reden dan ook, weinig sociale contacten hebben. Zij zoeken voor een meneer een kletsmaatje. Gezellig samen een kopje koffie drinken en/of een gezelschapsspel spelen. De inzet is in overleg, wanneer het jullie beiden uitkomt.

Wil jij ook meepraten over passend basisonderwijs in jouw regio? Ouders/verzorgers en/of personeelsleden die werkzaam zijn in het basisonderwijs, worden hiervoor uitgenodigd om in de OPR (OndersteungingsPlanRaad) van het Samenwerkingsverband Doetinchem zitting te nemen. Of het nu gaat om het speciaal (basis)onderwijs of het reguliere basisonderwijs, hoe meer verschillende invalshoeken, hoe beter. Als je ouder/verzorger bent, kun je zitting nemen in de OPR zolang je een kind in het basisonderwijs hebt. Als je personeelslid bent, kun je zitting nemen in de OPR als je - minimaal 6 maanden - een vast dienstverband hebt bij een (school)bestuur binnen het SWV Primair Onderwijs Doetinchem. De OPR vergadert 5x per jaar.

Heb je belangstelling voor een vacature? Neem dan rechtstreeks contact op met de betreffende organisatie/contactpersoon of kijk voor meer informatie op de website of bel 0314-366734.


www.vrijwilligerscen-traledoetinchem.nl