Vacatures bij Vrijwilligerscentrale

DOETINCHEM - De Vrijwilligerscentrale Doetinchem coördineert vraag en aanbod aangaande vrijwilligerswerk. Dit zijn de vacatures deze week.

Ben jij de ontbrekende schakel waar de Noaberkring van Humanitas Achterhoek West naar op zoek is? Dagelijks vindt er een belronde plaats, waarbij er even tijd is voor een gezellig moment met persoonlijke aandacht voor elkaar. Als vrijwilliger ben jij het begin- en eindpunt van de keten. Er is telefonisch contact met 8 à 10 alleenwonende mensen. Daarnaast kunnen de deelnemers van de kring in dezelfde buurt ook met elkaar iets ondernemen of elkaar bezoeken. Tijdinschatting 2 uren per week.

Houd jij van handwerken? Meld je dan aan bij Stichting Every boy & girl. Je maakt kleding, knuffels, dekentjes of rugzakjes voor het goede doel. Je kunt zelf, maar ook samen met een vriend/vriendin of met een van je buren, gezellig vanuit huis werken. Jij doet, wat jij leuk vindt. De tijdsinzet is naar eigen keuze.

Jij bent sociaal en communicatief. En je draagt Fairtrade een warm hart toe. Dan is misschien de vacature verkoopmedewerker bij de Wereldwinkel Doetinchem een leuke functie voor jou? Winkelervaring is fijn, maar is geen vereiste. De inzet is in overleg, 4 uren per week.

Heb je belangstelling voor een vacature? Neem dan rechtstreeks contact op met de betreffende organisatie/contactpersoon of kijk voor meer informatie op de website of bel 0314-366734.


www.vrijwilligerscen-traledoetinchem.nl