Vacatures bij Vrijwilligerscentrale

DOETINCHEM - De Vrijwilligerscentrale Doetinchem coördineert vraag en aanbod aangaande vrijwilligerswerk. Dit zijn de vacatures deze week.

Lijkt het jou leuk om de bewoners van Sensire, locatie Den Ooiman PG, individueel of in de groep wat extra aandacht te schenken? Gezellig samen een kopje koffie/thee drinken, hun fotoalbum bekijken of een gezelschapsspel spelen. Jouw inzet voor de groepsbegeleiding, is op maandag- en/of donderdagavond. En op dinsdag- en/of vrijdagmiddag bied je individuele begeleiding. De tijden zijn in overleg. De bewoners zien uit naar jouw komst.

Jij hebt een hart voor dieren. Dierencentrum Achterhoek zoekt iemand voor de dagelijkse verzorging van de dieren. Jij verzorgt de uitvoering van de reiniging, volgens een protocol. Je hebt ook een signalerende functie in het contact met de dieren tijdens je werkzaamheden. De inzet is minimaal 4 uren per week. Daarnaast vind je het ook fijn om zelfstandig te werken.

Je verzorgt samen met 3 of 4 vrijwilligers van Vereniging Buurtkamer Overstegen, de maaltijd voor 25 tot 30 ouderen uit de wijk Overstegen. Je kookt graag en/of je vindt het ook leuk om in teamverband de voorbereidingen hiervoor te treffen en uit te voeren. Er wordt 1x per 14 dagen gekookt van 13.00 – 19.00 uur inclusief voorbereiding, koken en naderhand opruimen. Je kunt natuurlijk ook zelf gezellig mee-eten.

Heb je belangstelling voor een vacature? Neem dan rechtstreeks contact op met de betreffende organisatie/contactpersoon of kijk voor meer informatie op de website of bel 0314-366734.


www.vrijwilli-gerscentraledoetinchem.nl