Rinkjan Postma uit Doetinchem: "Een prachtige miniatuurwereld op de stronk van een omgevallen boom. Je zou bijna weer in kabouters gaan geloven."

Rinkjan Postma uit Doetinchem: "Een prachtige miniatuurwereld op de stronk van een omgevallen boom. Je zou bijna weer in kabouters gaan geloven."

Kiekendief, windmolens en volleybal

REGIO - De redactie kreeg veel lezersfoto's opgestuurd, waarvoor dank. Op deze pagina een bloemlezing.

Heb jij ook een leuke foto voor de krant?
Dat kan van alles zijn, als er maar een lokale invulling is. Een nieuwsfoto, een jubilaris, een foto gemaakt tijdens een activiteit, een mooie natuurfoto of een actiefoto tijdens een sportwedstrijd?
Stuur de foto met je naam en een korte beschrijving van wat er op de foto te zien is (wie, wat waar) naar redactie@doetinchemsvizier.nl of redactie@geldersepost.nl.

Ria Stolk van Buren: "De blauwe kiekendief. Dit is het vrouwtje, vandaar dat zij bruin is. Sinds kort vliegt zij weer over de velden bij Zeddam, heel laag, zodat ze de muisjes snel kan pakken. Schitterend om te zien."
Op deze foto is goed de verandering van het landschap te zien na het plaatsen van 6 van de in totaal 9 windmolens tussen Gendringen en Netterden.Foto gemaakt met drone op 95 meter hoogte. Foto: Leo Krul
De Meisjes B van de Terborgse volleybalvereniging Vollverijs moesten het opnemen afgelopen donderdag tegen Mevo uit Meddo. Na een moeizaam begin wonnen de Terborgse dames met 4-0. Het team van trainer/coach Theo Klaassen heeft in totaal pas 1 set verloren en stevent af op het kampioenschap. Foto: John Rabelink