Voetenscan. Foto: www.magneticfotografie.nl

Voetenscan. Foto: www.magneticfotografie.nl

www.magneticfotografie.nl

Schoenmode Jeannette gaat verder onder JS Schoenen & Voetcomfort

GAANDEREN - Een grote reorganisatie opruiming bij Schoenmode Jeannette in Gaanderen. De schoenenzaak, met een groot assortiment trendy comfortabele schoenen én wandelschoenen, gaat per 1 januari verder onder de naam JS Schoenen & Voetcomfort.

"Daarbij blijft de link naar Schoenmode Jeannette uiteraard bestaan, maar is de naam met name online aansprekender." In november is er een tweede behandelkamer voor de podotherapie bijgekomen. Vanaf 1 januari zal er nog vaker een podotherapeut van Voetencentrum Wender aanwezig zijn voor het aanmeten van steunzolen of het maken van een voetencheck.
De nieuwe voorjaarscollectie, die vanaf februari/maart bij ons binnen komt, gaat verrassen, belooft Dane Starink. Met meer nieuwe en vertrouwde merken. Uiteraard staat er in de winkel een ruime collectie, maar ook online, via de nieuwe website en webshop: www.jsschoenen.nl, zal de collectie te bekijken en te bestellen zijn.
Maar eerst wordt opgeruimd. "Alles moet weg om ruimte te maken voor het nieuwe seizoen. In verband met de huidige maatregelen is de opruiming van de herenschoenen in de tent aan de zijkant van de winkel te houden. De opruiming van de damesschoenen en de reguliere, niet afgeprijsde, collectie, is binnen te vinden aan de Hoofdstraat 41 te Gaanderen.