Vacatures bij Vrijwilligerscentrale

Centrale tijdens feestdagen gesloten

DOETINCHEM - De Vrijwilligerscentrale Doetinchem coördineert vraag en aanbod aangaande vrijwilligerswerk. Dit zijn de vacatures deze week.

Help jij mee om te koken voor een groep ouderen en alleenstaanden binnen de wijk de Huet? Er wordt eenmaal per maand gekookt voor een groep van 35 personen. Door corona wordt er tijdelijk bij iemand thuis gekookt in plaats van de kerkherberg, in het Kerkelijk Centrum de Wingerd. We koken lekkere maaltijden die makkelijk te vervoeren zijn. Kook jij mee?

Het Senioren Ontmoetingspunt Doetinchem is op zoek naar een voorzitter die affiniteit heeft met ouderen. Je stuurt het bestuur aan en je bent een bindende factor tussen het bestuur en de vrijwilligers. Jij bent de persoon, die mensen weet te enthousiasmeren en ervan te doordringen dat hun inbreng van belang is. Er zijn geen vastomlijnde werktijden. Er is 1 x per maand een overleg met het bestuur.

Nieuwkomers in Doetinchem zoeken een zinvolle dagbesteding, willen hun netwerk opbouwen en oefenen graag de Nederlandse taal. Wil jij hen hierbij helpen om samen te klussen via het project Meet & Mix bij Stichting Present Doetinchem. Je kunt in overleg samen een of meerdere dagdelen de slag.

Tijdens de feestdagen zijn wij gesloten vanaf maandag 27 december t/m 31 december 2021.

De website is 24/7 toegankelijk, mocht je reageren op ons aanbod houdt er rekening mee dat ook vrijwilligersorganisaties in deze periode vrij kunnen zijn.

Heb je belangstelling voor een vacature? Neem dan rechtstreeks contact op met de betreffende organisatie/contactpersoon of kijk voor meer informatie op de website of bel 0314-366734.


www.vrijwilligerscen-traledoetinchem.nl