Agnieszka Dabrowska (links) en Helga Eelings van ZorgPlus tijdens de kerst drive-trhu bij Juffrouw Tok. Foto: Roel Kleinpenning
Agnieszka Dabrowska (links) en Helga Eelings van ZorgPlus tijdens de kerst drive-trhu bij Juffrouw Tok. Foto: Roel Kleinpenning foto Roel Kleinpenning

ZorgPlus dankt medewerkers met drive-tru in kerstsfeer

LOERBEEK - Op vrijdagmiddag 17 december heeft ZorgPlus al haar medewerkers bedankt voor hun inzet in het afgelopen coronajaar. 

"Omdat we onze medewerkers erg dankbaar zijn hebben we ons best gedaan om er een leuke middag van te maken met een echte kerst drive-tru", aldus een kerstman van de organisatie.
Om de openbare weg niet te belasten en filevorming te voorkomen, had ZorgPlus een parcours volledig in kerstsfeer gebouwd op het parkeerterrein van Juffrouw Tok in Nieuw-Dijk. Hier konden de medewerkers met hun auto door rijden, waarbij ze verwelkomd werden met warme chocomel, koffie of gluhwein. De gezellige kerstmuziek klonk luid over het plein waar de brandende vuurkorven zorgde voor een echte kerstsfeer.
Verderop in het parcours kregen de vijfhonderd enthousiaste medewerkers vers gemaakte warme stroopwafels, gebakken door Topwafel uit Nieuw-Dijk. Waarna men verder kon rijden tot aan de snoepkraam, waar de popcorn gemaakt werd en waar de medewerkers een rugzak met een verassing aangereikt werd.
Het nuttige werd met het aangename verenigd bij een stand waar men mondmaskers en handschoenen aangereikt kreeg voor de komende tijd.
Aan het eind van het gezellig aangeklede en verlichte parcours kregen de medewerkers hun kerstpakket overhandigd door de kerstman.
De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagde kerst drive-tru en bedankt iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt.