Blije gezichten tijdens de Kerst Drive-Trough van Markenheem. Foto: Monique Ploeger
Blije gezichten tijdens de Kerst Drive-Trough van Markenheem. Foto: Monique Ploeger

Boosterprik gezet, kerstdrive through en blije zorgcollega’s

DOETINCHEM/BRONCKHORST – De ouderenzorgorganisatie Markenheem vindt al snel de dingen die ze doen ‘gewoon’, maar soms is het goed even terug te kijken naar wat gewoon is?

Markenheem biedt wijkverpleging aan cliënten rondom de woonzorglocaties in de gemeenten Doetinchem en Bronckhorst. Kwalitatief hoogwaardige zorg die afgestemd is op de persoonlijke wensen en behoeften van hun cliënten.

Afgelopen week heeft de zorgorganisatie bij meer dan 300 bewoners en 425 medewerkers de boosterprik gezet door een fantastisch team van eigen verpleegkundigen, facilitair en ondersteunende diensten. Collega’s maken ‘gewoon’ even tijd vrij om het zo snel te regelen, niet gewoon maar bijzonder in deze tijd!
Een dag later waren tijdens de Kerst Drive-Through weer allemaal blije gezichten te zien, net als bij de boosterprik, voor alle prestaties die geleverd zijn in de coronacrisis.

Buitengewoon trots is Markenheem op alle medewerkers in de zorg. Het was een mooie week om op terug te kijken. En nu ‘gewoon’ weer doorgaan...

Bewoners en medewerkers van Markenheem kregen hun boosterprik. Foto: Monique Ploeger