Afbeelding

Vacaturepagina’s in nieuw jasje

Een nieuw jaar, een nieuwe lay-out voor de Vacaturepagina’s in de weekbladen van Achterhoek Nieuws. Wekelijks staan diverse vacatureadvertenties op deze pagina’s, maar ook een selectie van vacatures vanaf de populaire vacaturesite www.achterhoekvacature.nl onder Vacaturetreffers! 

Door de aanhoudende krapte op de arbeidsmarkt, maar ook door onze verbinding tussen online en print weten steeds meer werkzoekenden en werkgevers de AchterhoekVacature.nl te vinden. Het aantal vacatures op de website blijft toenemen en dit geldt eveneens voor het aantal bezoekers. Ook onze Facebookpagina AchterhoekVacature.nl draagt hieraan bij: daar bieden we veel interessante berichten voor werkzoekenden.

In het nieuwe jaar bieden we ook wekelijks interessante content gerelateerd aan de arbeidsmarkt en krijgen bedrijven die een account met een jaarcontract hebben afgesloten, de mogelijkheid om zich te presenteren als de werkgever waar je zou moeten werken.

Werkgevers kunnen heel eenvoudig een vacature plaatsen, nadat zij een bedrijfsaccount heeft aangemaakt. U kunt zelf aangeven of u wilt dat wij de vacature extra promoten via de Facebookkanalen van onze lokale weekbladen of dat wij op Facebook uw doelgroep bereiken door een gesponsord bericht.

Er zijn ook meerdere mogelijkheden om een koppeling met recruitmentsystemen en jobboards tot stand te brengen, speciaal voor uitzendbureaus en grote bedrijven, zodat handmatig invoeren overbodig is.

Indien u met enige regelmaat door het jaar heen vacatures heeft, dan hebben wij voor u als werkgever een interessant abonnement voor 2022. Interesse in onze mogelijkheden? Neem contact met ons op of stuur een mail naar: verkoop@achterhoekvacature.nl