Vacatures voor vrijwilligerswerk

DOETINCHEM - De Vrijwilligersvacaturebank coördineert vraag en aanbod op het gebied van vrijwilligerswerk. Deze week zijn er de volgende vacatures.

Wanneer jij muziek hoort moet je wel bewegen. Of jij vindt het ook leuk om zelf muziek te maken. Dit doe je gezellig samen met de deelnemers van Stichting Spindo Doetinchem. Zij zien nu al uit naar jouw komst, om hopelijk binnenkort, ná versoepeling van corona, met jou muziek te maken of samen van de muziek te genieten. Deze activiteit vindt wekelijks op donderdag plaats van 19.30 – 21.00 uur, met uitzondering van vakanties.

Ben jij een handige doe-het-zelver die het leuk vindt om te klussen en/of te tuinieren in een levendige omgeving? Dan is het Zone.college op zoek naar jou. Het Zone.college is een school voor vmbo in Doetinchem. De leerlingen zijn tussen de 12 en 16 jaar. Zij zoeken vrijwilligers om hen te helpen met kleine klussen in de tuin en hun (nieuwe) schoolgebouw. Denk aan snoeiwerk in de tuin, planken ophangen of een muurtje verven. De inzet is in overleg, een dagdeel per week of op incidentele basis.

Burenhulp: Een mevrouw uit Doetinchem is op zoek naar iemand die haar wil helpen met haar tuin? Wie zou haar hierbij kunnen helpen?

Heb je belangstelling voor een vacature/Burenhulp bericht? Neem dan rechtstreeks contact op met de betreffende organisatie/contactpersoon of kijk voor meer informatie op de website of bel 0314-366734.


www.vrijwilligerscen-traledoetinchem.nl