Swim to Fight Cancer steunt LoveLife Diner

DOETINCHEM -  Swim to Fight Cancer Achterhoek doet mee aan de landelijke actie van Stichting Fight cancer in het kader van Wereldkankerdag op 4 februari. 

In samenwerking met Ramon Beuk wordt aandacht gevraagd voor kanker, een ziekte waar 1 op de 3 Nederlanders mee te maken krijgt. Het doel is om zoveel mogelijk mensen te inspireren om in februari thuis een zogeheten LoveLife Diner te organiseren. Hierbij worden gasten gevraagd om als bedankje, in plaats van een bloemetje of een fles wijn mee te nemen, een donatie te doen voor kankeronderzoek. Mensen die een diner organiseren, ontvangen kosteloos het kookboek Wayooh! van Ramon, kiezen hun lievelingsgerecht om thuis voor vrienden en/of familie te koken en maken kans op een diner aan huis bereid door chef-kok Beuk.
Ramon z’n missie is om thuiskoken makkelijker, leuker en toegankelijker te maken voor iedereen. In zijn kookboek Wayooh!, dat iedereen die een LoveLife Diner organiseert kosteloos ontvangt, stimuleert Beuk om je eigen creativiteit in te zetten om met zijn recepten, tips en tricks de lekkerste creaties klaar te maken.
Beuk: “Ik vind het te gek dat Fight cancer de liefde voor het leven combineert met koken en hiermee meer aandacht wil creëren voor de ziekte kanker. Het kost mensen weinig moeite om mee te doen en ze krijgen er veel voor terug. Naast dat gasten als bedankje een donatie doen aan Fight cancer, kan iedereen ook zijn of haar eigen netwerk inzetten om nog meer geld op te halen.”
Alle opgehaalde donaties gaan naar een aantal door Stichting Fight cancer geselecteerde kankeronderzoeken.
Aanmelden voor een LoveLife Diner kan op:


fightcancer.nl/lovelifediner