Vacatures vrijwilligerswerk

DOETINCHEM - De Vrijwilligersvacaturebank coördineert vraag en aanbod op het gebied van vrijwilligerswerk. Deze week zijn er de volgende vacatures.

Dierencentrum Achterhoek zoekt een gastouder/gastgezin voor de tijdelijke opvang van asielhonden. Deze tijdelijke opvang is bijv. wenselijk als de asielhond herstellende is van een medische ingreep of blessure (revalidatie); behandeld wordt voor een medische aandoening; jong is en zich in de socialisatiefase bevindt. De opvangperiode wordt in overleg afgesproken.

Stichting Zorgkamer zoekt extra ondersteuning. Je bent zorgzaam en hebt affiniteit met de doelgroep NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel). Je biedt onder andere ondersteuning bij de ontvangst, bij activiteiten of je assisteert zo nodig bij de gezamenlijke lunch. Jouw inzet is wekelijks op maandagen van 9.00 – 16.00 uur. De Zorgkamer trekt samen op met de Stadskamer, dat biedt extra mogelijkheden voor dagbesteding midden in de samenlevering.

In Nederland wordt het fietsen je als kind aangeleerd. Wanneer je hier bent komen wonen, wil je ook graag leren fietsen. Er is een wachtlijst van vrouwen die graag willen leren fietsen. Wil jij hierbij helpen? Zo ja, meld je dan aan als fietsvrijwilliger (liefst vrouwen) bij Present Doetinchem. Je helpt in overleg, tijdsinschatting een uurtje per week.

Heb je belangstelling voor een vacature? Neem dan rechtstreeks contact op met de betreffende organisatie/contactpersoon of kijk voor meer informatie op www.vrijwilligerscentraledoetinchem.nl of bel 0314-366734.